VAN / ÇALDIRAN - Soğuksu Ortaokulu

Soğuksu Ortaokulu

Adres
SOĞUKSU MAH. SOĞUKSU KÜME EVLERİ SOĞUKSU IMAM HATIP ORTAOKULU VE SOĞUKSU ORTAOKUL BLOK NO: 16 ÇALDIRAN / VAN
Vizyon
Çaldıran Soğuksu İlköğretim Okulu olarak öğrencilerimizin eğitimini gerçekleştirmek için Türk adet ve göreneklerine bağlı, rekabet halinde olan, bilim-fen ve teknolojiyi kullanabilen farklı ve mutlu bir okul olabilmektir. Tüm bunların doğrultusunda ; *Okulumuzda öğrenme, temel ihtiyaç kabul edilir. *Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inanır. *Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışır.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanmış,topluma uyumlu ve üretken bireyle yetiştirmek.Tüm bunların doğrultusunda; *Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur. *Biz, hepimiz öğrencilerimizin başarısını arttırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız. *Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz. Öğrencimize bir birey olarak saygı duyar, onları koruyup, gözetiriz. *Biz farklıyız. Yetenekli, enerjik, coşkulu ve üretkeniz.
kalorifer
Ulaşım
Soğuksu köyündeki öğrencilerimiz yaya olarak okulumuza ulaşımı sağlarken,Alakaya, Toprakseven, Başeğmez, Demircik, Uzunyol ve Gülizar köylerinden gelen öğrencilerimiz ise öğrenci taşıma servisleriyle okulumuza ulaşmaktadır.
Okulumuz Van-Iğdır yolu üzerindedir.
İle 136 km, ilçeye ise 19 km uzaklıktadır.